Ankerhus Akademi

 

Presencing U Lab – din vej til læring


Forestil dig en verden, hvor mennesker, ledelse og organisationer hver dag bidrager passioneret til større venlighed, empati og bæredygtighed på alle planer. Hvor man føler, at man arbejder for helheden – og at det giver dyb mening for en selv.

Vil du gerne derhen?

For at skabe den verden, skal du træne din evne til Presencing – evnen til at være til stede i nuet, give slip på gamle, udtjente måder at se tingene på og lytte til det nye, der står og banker på. At være i stand til at sanse Livets skabende kraft – og handle på det.

Presencing U Lab er skabt for at guide dig og andre i Presencing – så vi kan være medskaber af en bæredygtig fremtid.
Skal vi tage på rejse sammen?


Et levende læringslaboratorium

Med Presencing U Lab har vi skabt et levende læringslaboratorium, der hjælper dig med at åbne dit sind, hjerte og vilje. Du kan vælge at deltage i workshops, Retreats og længere træningsforløb for at træne din evne til Presencing – evnen til at være med stilhed og samtidig mærke den vibrerende livskraft og alt det nye, der er på vej imod dig.

I Presencing U Lab arbejder vi med et helhedsorienteret og action-learningbaseret læringsdesign med afsæt i Teori U, og vi har altid fokus på et højt læringsudbytte.

Arbejd sammen med os, hvis det er en rejse, du og din organisation også tror på.