Ankerhus Akademi
Hvad kan vi?

Vi skaber positive ændringer for dig og din virksomhed ved at udfordre og støtte i arbejdet med forandringsprocesser, forretningskreativitet, arbejdsmiljø og meget andet.

Hvordan gør vi?

Vi arbejder ud fra en filosofi om at nærvær og kommunikation skaber vejen for et bæredygtigt samarbejde. I tæt dialog med din virksomhed skræddersyer vores konsulenter de løsninger der medvirker til, at I oplever vækst og positiv udvikling.

Hvem er vi?

Vi tror på, at de bedste resultater kommer af et nært samarbejde med vores kunder. Med andre ord går vi direkte til kernen med det formål at skabe resultater for dig! Ankerhus er bygget op så kontakten går direkte til vores konsulenter eller til Susanne, der er den administrative back-up.

Hvad får du?

Du får adgang til et team af konsulenter, der alle arbejder for at skabe positive resultater for dig og din virksomhed. Med ekspertise indenfor emner som Teori-U, innovation og forretningsudvikling kan vi tilrettelægge projekter, undervisning og processer med jeres behov for øje.

Vision:

Vi vil være en konsulentvirksomhed der, baseret på forskning og menneskelige værdier, skaber bæredygtighed, empati og banebrydende forandringer for virksomheder og ledere.

Værdier:

Vores tilgang til konsulentarbejdet er præget af enkelhed, dialog, transparent samarbejde, værdiskabelse og videndeling.

Forlag:

Ankerhus følger ikke blot ledelses og HR trends – vi skaber dem! Vi udgiver årligt 3-4 nye bøger indenfor HR og ledelse, der er skrevet af vores konsulenter eller samarbejdspartnere. Dermed holder vi os konstant opdaterede og involverede i den udvikling der er indenfor virksomheders forandringsprocesser.