Ankerhus Akademi

 

O Sense – Vejen til mere overskud (Kursus 1)


Har du prøvet at være drænet og mat? Bliver du alt for ofte irriteret, eller er det bare svært at få andre til at forstå, hvad du mener? Så er det sandsynligvis fordi, du mangler overskud. Men kan man virkelig gøre noget ved det? Ja, det kan man.

Dit overskud udgør fundamentet for måden, du er på. Det vil sige, at overskuddet afgør, hvordan du tolker verden omkring dig, hvordan du taler til andre og dermed hvordan andre opfatter dig.

Det kan virke, som om dit overskud automatisk bliver mindre, når du har behov for at passe på dig selv – og at det bliver større af sig selv, når du har lyst til at være åben. Men det er kun fordi, du ikke er bevidst om mængden af dit overskud.

Alle mennesker reagerer dog ubevidst på mængden af andres overskud. Så har du ikke så meget overskud, kan du derfor smitte andre, der kan blive irriterede, sårede, vrede eller måske helst vil undgå dig. Har du masser af overskud, kan det på samme måde smitte af på andre, så de smiler, er imødekommende og har det godt i dit selskab.

Dette kursus om O Sense® giver dig metoder til at være bevidst om og registrere din mængde af overskud.

Efter dette kursus er du i stand til
  • At være bevidst om din egen og andres mængde af overskud
  • At bruge kroppens signaler som hjælp til denne registrering
  • At øge dit overskud og få det bedre i hverdagen
  • At undgå at bruge mere overskud, end du har
Hvornår

21. november 2017 kl. 9.00 – 16.00

Lokation

Maria Bastholm Center, Randsbuen 107, 7000 Fredericia.

Pris

kr. 2.500 (excl. moms)

Undervisere

Caroline Heerup samt certificeret O Sense® underviser Anna Dorthe Vaupell

Caroline Heerup har været privat og offentlig leder i 23 år og grundlagde O Sense® i 2013. Har Diplomuddannelse i Ledelse fra Syddansk Universitet og Master i Offentlig Ledelse fra Aalborg

Universitet. Caroline har udviklet O Sense® teorien, idet hun selv savnede et effektivt og praktisk redskab til at skabe overskud, trivsel og bedre samarbejde.