Ankerhus Akademi

Bent EngelbrechtBent Engelbrecht_CV

Managing Partner, CEO
Bent Engelbrecht har i hele konsulentkarrieren været optaget af fornyelse og ledelse af udviklingsprocesser. Fornyelse der resulterer i transformation. De mange års dybtgående erfaring som virksomhedsleder og konsulent gør, at han kan skræddersy et præcist udviklingsforløb. At designe og gennemføre udviklingsforløb for virksomheder og lederteams er hans passion og unikke kompetence. Bents kunder kan regne med, at han trækker på sin store erfaring og med humor, glimt i øjet og sin empati skaber han netop den proces, der forløser udfordringen. Ledetråden er: ”facilitèr mere, gør mindre”.

Bent introducerede MIT forskeren Otto Scharmer i Danmark og sikrede udbredelsen i Skandinavien af dennes nu verdenskendte Teori U gennem Forlaget Ankerhus. Teori U udgør en væsentlig baggrund for konsulentarbejdets praksis i Ankerhus.

Bent har med en baggrund som cand.merc. og medstifter af Ankerhus Gruppen været med til udviklingen af konsulentbranchen i Danmark.

bent@ankerhus.dk
Mobil: 20 33 19 89
LinkedIn

 

Bensaid Vincent Jlil

bensaidConsulting partner
Bensaids faglighed hviler på systemisk tækning og metode, anerkendende udforskning (appreciative inquiry) psykodynamisk gruppe- og organisationspsykologi, eksistentiel psykologi og filosofi, social psykologi, Teori U, den lærende organisation, førende metoder til udvikling af High Performance Teams bl.a. Drexler/Sibbet Team Performance Modellen og nyeste hjerneforskning.

Han arbejder med, at høj deltagerinvolvering, engagement og ejerskab lever side om side med effektivitet, målrettethed og resultatskabelse. Det gør han fordi, han har erfaret, at de bedste og mest bæredygtige løsninger udvikles i fællesskab med de mennesker der er berørte af en given situation.

bensaid@ankerhus.dk
Mobil: 26 28 38 00
LinkedIn

 

Eloneh Klit Malm

lone klit malmConsulting Partner
Eloneh Klit Malm er bæredygtighedsfacilitator med ingeniørbaggrund og en bred erfaring fra projektledelse. Hun bærer projekter igennem med en ordentlighed, der muliggør professionel gennemførelse, afslutning og afrapportering af projekter.

Hendes ekspertise kommer til udtryk gennem den mening og retning hun formår at skabe i projektet. Eloneh opfattes af sine samarbejdspartnere som en værdifuld samlende faktor man kan regne med, når et projekt skal færdiggøres. Hun anvender kreative møde, workshops, mindre konferencer og skriftlig vidensdeling, der skaber engagement og fællesskab om projekter og deres gennemførelse. Hun har desuden en finansiel bestyrelsesuddannelse samt erfaring fra en bestyrelsespost i et pengeinstitut.

Eloneh har arbejdet med funding og projektansøgninger, der har skaffet bevillinger og projekter indenfor bæredygtighed, økologisk landbrug, økologisk biogas, ressourcehåndtering og nye samarbejds-/ejerformer i det samfundsnyttige landbrug.

Eloneh Klit Malm har som menneske evnen til at finde kernen af det, der giver varig værdi for såvel individ som organisation.

eloneh@ankerhus.dk

 

ANKERHUS COMMUNITY

 

Caroline Heerup

Caroline Heerup har været privat og offentlig leder i 23 år og  grundlagde O Sense® i 2013. Hun har Diplomuddannelse i Ledelse fra Syddansk Universitet og Master i Offentlig Ledelse fra Aalborg Universitet.

Caroline udviklede O Sense® teorien, idet hun selv savnede et effektivt og praktisk redskab til at skabe overskud, trivsel og bedre samarbejde.

Caroline Heerup er en meget skarp iagttager af vor daglige liv på arbejdspladser såvel som privat. Hun opdagede, at overskud udgør fundamentet for måden, du er på. Det vil sige, hvordan verden tolker dig. Hvordan du taler til andre og hvordan andre opfatter dig. O Sense® vil give dig værktøjer til at styre og fremme dit overskud.

Caroline Heerup har udgivet bogen “O Sense – Vejen til overskud”, der kan købes via Ankerhus Forlag.

Læs mere om O Sense på www.osense.dk Kurserne kan du læse mere om på denne hjemmeside under O Sense.

info@ankerhus.dk
Mobil: 60 52 08 53
LinkedIn

 

Ann Louise Slot

Consulting partner
Ann Louise Slot er cand. mag i Antropologi med speciale i identitet, organisationsudvikling, og formidling. Gennem sin karriere i det private erhvervsliv og som selvstændig har hun altid insisteret på kvalitative og dybe resultater. Hun brænder for at skabe menneskelig og social bæredygtighed og med udgangspunkt i tillid, nærvær og integritet skaber hun de processer, der skal til for at bevæge virksomheder, organisationer og mennesker i netop den retning. Som tillæg hertil evner hun kunsten at se hvilke fremtidige tendenser og sprækker, der lige netop kan være katalysator for innovation og udvikling i kundernes konkrete kontekst.

Ann Louise arbejder med den dybe antropologiske analyse gennem empati, interviews, observation og tematisering samt afholder foredrag og faciliterer ledernetværk.

info@ankerhus.dk
Mobil: 60 15 28 78
LinkedIn

Lars Dencker

Executive partner, CMC, Cand.psych.Lars Dencker_CV
Lars har årelang erfaring fra danske og internationale konsulentvirksomheder som både konsulent og leder. Arbejder med alle aspekter af ledelses- og organisationsudvikling, specielt forandringsledelse, konflikthåndtering og personlig udvikling. Er tillige ekstern lektor v/ Århus Universitet/ASB.

lars@ankerhus.dk
Mobil: 40 89 80 41
LinkedIn